Team Training

[:nl]In een team of organisatie lopen verandering, ideeën of communicatie wel eens vast op weerstanden of op vastgeroeste patronen. En soms is het niet te benoemen waarom iets niet goed van de grond komt. Dan is het tijd om een facilitator in te schakelen. Een externe facilitator is onafhankelijk en niet-beladen, en bewaakt het gevoel van openheid en veiligheid in het proces. Onafhankelijke en respectvolle begeleiding, in combinatie met de juiste werkvormen, zorgen voor creatieve inzichten en oplossingen, commitment en verbinding.

Creatieve sessie

Een op maat ontworpen sessie, dag of meerdaagse, ter versterking van de onderlinge samenhang, ter verbetering van de interne communicatie, of voor het verkrijgen van inzicht in de sterke en zwakke kanten van een team, ieders werk- en managementstijl. Kernwoorden en -waarden hierbij zijn authenticiteit en inspiratie. Een reis met een duidelijk doel – nieuwe oplossingen en mogelijkheden vinden – maar met een onbekende bestemming. In een veilige en stimulerende omgeving waarin alle ideeën een kans krijgen. Los van de “vergadercultuur”, los van hierarchie en vaste rollen, zorgt het groepsproces voor meer en betere ideeën, die aan het eind van de sessie ook gebundeld en benoemd zijn. Door het inzetten van creatieve denk- en werkvormen en brainstormtechnieken.

De klank van…

Hoe klinkt jouw nieuwe bedrijf, jullie nieuwe visie? Waar haal je de inspiratie vandaan, en hoe zet je die in de wereld? Welke doelgroep heb je voor ogen met jouw/jullie nieuwe onderneming op plan? Een bijzonder effectieve, creatieve en positieve manier om als bestuur, directie of team dieper in te gaan op wat jullie drijft, wat jullie visie is, wat jullie willen bereiken met elkaar. Het kan een eenmalige sessie zijn, een diner-pensant of een kort coachingstraject, waarin  jullie uitgenodigd en begeleid worden om ideeën en visie vorm te geven. Met bestaande muziek als illustratiemateriaal en als instrument om dieper tot de kern door te dringen.

Resultaat

Medewerkers leren met aandacht, respect en interesse naar elkaar te luisteren. Openhartig te laten zien waar ze voor staan. Kwaliteiten en competenties worden onderzocht en gewaardeerd. Duidelijkheid en inzicht in de gestelde prioriteiten zorgen voor toewijding bij de medewerkers. Zo nemen zij zelf verantwoordelijkheid in hun bijdrage om tot een oplossing te komen. Korte en krachtige processen, en nog leuk en stimulerend voor iedereen om aan mee te doen ook!
U kunt kiezen voor een dagdeel, een hele dag of meerdaagse sessies. De locatie hangt af van uw wensen, het doel en de samenstelling van de groep.

Wilt u de samenwerking en het teamgevoel van uw projectteam of organisatie versterken? Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan>>

 

 [:en]

Organisations deal with employees and managers that need to cooperate, communicate and achieve as a whole over a sustained period of time, with respect for leadership and structures. That is why we endeavour to understand the dynamics of a group and how to help it develop towards more team work and communication within the given context. As a result, teams will be able to achieve results collectively. People and agreements are respected. Conflicts are resolved – either through reconciliation or restructuring for the benefit of all parties involved.

We offer tailor made solutions for your organisation.

Contact us for a free consultation.

[:]