Bedrijfsfitness

HandsatWork is dé betrouwbare partner voor vitaliteit en werkplezier. Wij adviseren u hoe u de gezondheid binnen uw instelling of bedrijf kunt verbeteren door kleine aanpassingen of complete fitnessfaciliteiten. Wij bieden een professioneel netwerk van de beste leveranciers, voedingsdeskundigen en personal trainers.

Personal Trainer

Vooral geschikt voor drukbezette managers die weinig tijd hebben. Tijdens een  persoonlijk intake gesprek worden wensen en doelen besproken, waarna de personal trainer een passend bewegingsprogramma opstelt. Hiermee train je altijd op maat en doelgericht, maar vooral ook met plezier! De locatie is in overleg te bepalen en kan zowel op het bedrijf als elders zijn. Bij aanvang wordt elke deelnemer uitgebreid getest en wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Ook voor personen die geblesseerd zijn of revalideren kunnen aangepaste schema’s worden ontwikkeld om de gezondheid te bevorderen.

   

Groepslessen

Naast individuele fitness en begeleiding is het mogelijk om groepslessen te verzorgen zoals:

  • Yoga of Stretching
  • Pilates

Deze lessen zijn eventueel ook als een workshop module in te vullen op bijvoorbeeld een teambuilding dag of ander bedrijfsevenement.

Resultaat

Uw medewerkers kunnen voor, tijdens of na werktijd sporten onder begeleiding van ervaren instructeurs.
De voordelen van Bedrijfsfitness zijn:

  • fitte, gemotiveerde medewerkers
  • lager ziekteverzuim
  • betere werksfeer

Heeft uw organisatie behoefte aan bedrijfsfitness?
Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan>>